Eftermiddagsvila.

Hej!
Har hållt igång sen tidigt imorse. Började med frukost kl 07.30. Jobbat sen dess. Hann med snabb lunch halv ett.

Idag har det vart allmänt småfix och trix. Tvättat kablar, mickar och myggor. Limmat tapetkanter och lister. Testat allt ljud och ställt in det ordentligt. Så det har varit en dag fylld med småfix och golvkryp.

Jag har även hunnit med att göra iordning vårat "kontor". Ett lite större case med lite lådor i. Där har vi allt vi i crew kommer att behöva under turnén. Tejp, batterier, medicinskåp, intercom och allt annat vi kan tänkas behöva.

Imorgon börjar skådespelarna droppa in. Repetitionerna börjar på lördag morgon och så kör vi repetitioner fram till tisdag. På onsdag har vi första showen. På torsdag packar vi allt och åker ner till Visby. Packar upp och kör där på fredagen. Efter det är det full fart!

Imorgon kommer även dom sista bitarna till ljuset, massa väggfärg och lite annat som behövs för att göra klart allt. Så imorn så är det målning och ljussättning som ligger på schemat.

För er som missat det så är det turnédags med succéfarsen "Liket som visste för mycket". Jag åker med som Scenchef och ljudtekniker och det är alltså det den här bloggen handlar om just nu.

Ha det bra så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0