Dåligt väder, men jobba måste man ju.

Hellu! Idag är det jätte dåligt väder här i Tällberg! Men det blir nog bli bra ändå. Ikväll har vi sista föreställningen här i Tällberg. Känns bra med tanke på hur dålig arbetsmiljöö det är här. Fler uppdateringar kommer.

Klar för ikväll

Då var kvällens spelning klar. Behöver inte riva allt ikväll. Skönt! Vi har ju en spelning till imorn i samma tält. Allt står kvar trots vädret, tältet blåste inte omkull. Och tur var väl det. Nu väntar lite kvällsmacka och sen blir det nog lite sova. Är ganska trött idag. Ha det bra så hörs vi imorn!

Sista två dagarna i Tällberg

Jahopp! Då var det dags för dom sista två dagarna i Tällberg. Jag har precis kom mig tillbaka till hotellet efter riggningen och ska snart äta middag. Idag blåser det ordentligt här. Hela tältet gungar. Kan bli intressant. Hoppas tältet står kvar och att allt håller. Nej nu blir det middag! Ha det så bra!

Sandviken.

Ligger på hotellet nu. Har vart i Sandviken och jobbat idag. Gick riktigt bra allting!

Imorn rullar vi tillbaka till Tällberg för dom sista två dagarna vi har där. Efter det så är det Örebro på lördag som gäller.

Ledigt i ett par dagar efter Örebro innan vi kör sista veckan. Då är det Kungsbacka, Växjö, Lund och Helsinborg som gäller. Blir kanon det!

Är ganska trött så ska ta och sova en stund nu.

Ha det fint!


RSS 2.0