Säffle!

Jahopp! Nu är vi i Säffle. Ska ha föreställning här imorn. Satt i bilen i 8½ timmar idag. Inte skoj. Har hunnit slappa och druckit lite kaffe sen jag kom hit. Ska fortsätta slappa och kolla lite på tv ett tag.
Efter Säffle bär det av mot Gävle. Blir bra det. Ganska trött och känner mig lite smått sliten, men det får man nog räkna med efter en sån resa.

Ha det bra!

Tällberg

Ja, eller Tältberg. Vi spelar alla föreställningar här i ett stort tält. Det går in 550 stolar, 2 barer och en scen som är 10x7 meter. Så ja, det är ett stort tält.

Riggningen igår blev otroligt stressigt. Tack vare att det var ett jätte dåligt planerat ställe att lasta in alla grejer i tältet. Det tog nästan en timme längre än vad det får göra att lasta in allt. Så det blev jäkligt stressigt att få klart allt.

Det mesta blev klart. Men inte riktigt allt. Idag har vi vart tillbaka och finputsat alla grejer. Tejpat lite, riktat lampor, gjort ordentlig soundcheck och en jävla massa annat. Vi började jobba kl 10.00.

Ikväll är andra och sista föreställningen för helgen. Det är helt fullbokat, så det blir roligt. Väntar just nu på middag. Det får vi kl 17.00. Jag är hungrig!!

Nej, nu blir det lite avkoppling fram tills middagen!

Ha det bra!


Slappt

Halloj!
Har vart dålig på uppdateringar på bloggen. Har inte riktigt haft tid.

Nur har jag i alla fall vart ledig en stund. Åker imorgon bitti igen. Då bär det av mot en hel helg i Tällberg. Blir skönt att stå på samma ställe ett par dagar.

Den senaste tiden när jag har vart dålig på att uppdatera så har vi hunnit med en hel del spelningar. Allt från Täby och Södertälje till Åland. Allt flyter på riktigt bra. Känns bra. Lite sliten är jag allt, men det är det verkligen värt. Fantastiskt gäng att åka runt med.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen. Bilder kommer det att bli med!

Ha det fint!


Rockshow

Jahopp. Idag har temat vart rock. Bra drag. Dåligt väder här uppe idag. Så dom flesta har vart inne i stället för i skidbacken. Så det var kul för oss.
Allt rullar på bra här. Känns lite ovant att inte behöva rigga allt innan varje gig. Men det är bara skönt med lite vila ifrån allt bärande och släpande. Det är i och för sig mycket viktigare att allt låter bra och funkar som det ska nu när det är ganska stora shower. Så det är skönt att kunna fokusera på bara det.


Tänkte bjuda på några bilder från dagens rockshow. Varsågoda!

Ha det fint!

Åre

Jahopp! Har vart ledig hela förmiddagen. Så vi har vart ute på byn. Fikat och solat. Superväder idag.

Kl 14.15 är det soundcheck idag. Sen drar hela showsvängen igång kl 15.00.

Ha det bra så hörs vi!

RSS 2.0